primul dinte

Se afișează toate cele 3 de rezultate

Cutie pentru primul dintisor

35 lei

Cutie pentru primul dintisor al unei fetite, un cadou special potrivit cu ocazia botezului sau a primei aniversari a bebelusului. O amintire draga in care sa pastrezi primul dinte al copilului tau. Cutia este realizata din ceramica si ambalata intr-o cutiuta frumoasa.

Cutiuta „Especially for you”

35 lei

Cutiuta „Especially for you”, cu cadou pentru mamici si bebelusi. Poate fi folosita atat pentru a pastra in siguranta inele si cercei, dar si pentru prima suvita de par sau pentru primul dintisor al unei fetite. Reprezinta un dar special potrivit cu ocazia botezului sau a unei aniversari. Cutia este realizata dintr-un metal fin si este captusita in interior cu catifea. Este ambalata intr-o cutie cadou. Dimensiune: 4.5 cm diametru x 2.5 cm inaltime.

Set cutiute Bebunni

60 lei

Set cutiute Bebunni, un cadou excelent cu ocazia nasterii, botezului sau aniversarii celui mic. Avand un design simplu, dar jucaus aceste cutiute sunt perfecte atat pentru baietei, cat si pentru fetite. Fiecare cutie pastreaza daruri nepretuite: prima suvita de par si primul dintisor. O amintire care va ramane peste ani.

Please add widget to here
Please add widget to here
To Top