cadou bebelus

Magazin de cadouri online, cadouri bebe, cadouri botez, cadouri aniversari, cadouri speciale pt bebelus, idei de cadouri originale

Se afișează 1–12 din 20 rezultate

Album foto Poem Blue

80 lei

Album foto Poem Blue, un cadou special pentru un baietel. Poate fi oferit cu ocazia nasterii, botezului sau aniversarii celui mic. Capacitate album: 80 fotografii 10 cm x 15 cm.

Album foto Poem Pink

80 lei

Album foto Poem Pink, un cadou frumos pentru o fetita. Poate fi oferit cu ocazia nasterii, botezului sau aniversarii celei mici. Capacitate album: 80 fotografii 10 cm x 15 cm.

Cana pentru bebelusi argintata

100 lei

Cana pentru bebelusi argintata, un cadou special ce il puteti oferi cu ocazia nasterii, botezului sau aniversarii unui bebelus. Cana este frumos ambalata intr-o cutie de cadou.

Cutie pentru prima suvita de par Blue

35 lei

Cutie pentru prima suvita de par Blue, un cadou special potrivit cu ocazia botezului sau a primei aniversari a bebelusului. O amintire draga in care sa pastrezi prima suvita de par a celui mic. Cutia este realizata din ceramica si ambalata intr-o cutiuta frumoasa.

Paturica pentru Botez Button Corner

75 lei

Un cadou moale si pufos perfect pentru crestinarea oricarui bebelus. Dimensiune: 70×70 cm.

Primul cadou pentru o fetita

65 lei

Primul cadou pentru o fetita. Setul cuprinde o rama foto, o cutiuta pentru primul dinte si o cutiuta pentru prima suvita de par. Un cadou special pentru nasterea sau botezul oricarei fetite. Setul este frumos ambalat. Dimensiune rama: 12×10 cm; dimensiune poza: 5×7 cm.

Primul cadou pentru un baietel

65 lei

Setul cuprinde o rama foto, o cutiuta pentru primul dinte si o cutiuta pentru prima suvita de par. Un cadou special pentru nasterea sau botezul unui bebelus. Setul este frumos ambalat. Dimensiune rama: 12×10 cm; dimensiune poza: 5×7 cm.

Primul ursulet

60 lei

Primul ursulet este un cadou perfect pentru orice nou-nascut. Se poate transforma in cel mai bun prieten al bebelusului si in partenerul sau de somn.

Rama foto Arca lui Noe

60 lei

Rama foto Arca lui Noe, un cadou dragut pentru cei mici. Fie ca vorbim despre nasterea, botezul sau aniversarea bebelusului, aceasta rama din colectia Impressions by Juliana reprezinta un cadou potrivit. Are prevazuta o clapeta, pentru a sta pe un raft, dar poate fi agatata si pe perete. Dimensiune rama:16 cm x 17 cm; Dimensiune poza: 10 cm x 15 cm.

Rama foto Bear

80 lei

Rama foto Bear, din colectia Button Corner reprezinta un cadou perfect pentru botezul sau aniversarea celui mic. Frumos decorata cu un ursulet metalic, aceasta rama foto va infrumuseta camera bebelusului. Poate fi plasata pe orice raft sau suprafata plana folosind clapeta de pe spatele cadrului.Dimensiune rama foto: 23 cm x 19 cm x 2 cm; dimensiune poza: 10 x 15.

Rama foto botez

80 lei

Rama foto botez, un cadou special ce poate fi oferit cu ocazia crestinarii bebelusului. O rama delicata, din colectia Impressions by Juliana, pe care este gravata o urare pentru cel mic. Prevazuta cu sistem de prindere dublu. Dimensiune rama: 18 cm x 15 cm; Dimensiune poza: 7,5 cm x 10 cm.

Rama foto Button Corner

110 lei

Rama foto Button Corner, un cadou special pentru aniversarea sau botezul celui mic. Aceasta rama adorabila va arata minunat in camera bebelusului. Este prevazuta cu 3 spatii pentru inserarea fotografiilor. O rama ivoire speciala pentru primele 2 ecografii si pentru prima poza a bebelusului, prevazuta cu un ursulet placat cu argint. Dimensiune rama desfasurata: 35 cm x 22 cm; dimensiune poze mici: 9 cm x 6 cm; dimensiune poza mare: 10 cm x15 cm.

Please add widget to here
Please add widget to here
To Top