bebelus

Magazin de cadouri online, cadouri ocazii speciale, cadouri aniversari, idei de cadouri originale, cadouri bebelus, cadouri botez

Se afișează toate cele 8 de rezultate

Paturica pentru Botez Button Corner

75 lei

Un cadou moale si pufos perfect pentru crestinarea oricarui bebelus. Dimensiune: 70×70 cm.

Primul cadou pentru un baietel

65 lei

Setul cuprinde o rama foto, o cutiuta pentru primul dinte si o cutiuta pentru prima suvita de par. Un cadou special pentru nasterea sau botezul unui bebelus. Setul este frumos ambalat. Dimensiune rama: 12×10 cm; dimensiune poza: 5×7 cm.

Primul ursulet

60 lei

Primul ursulet este un cadou perfect pentru orice nou-nascut. Se poate transforma in cel mai bun prieten al bebelusului si in partenerul sau de somn.

Rama foto Blue

40 lei

Simpla, dar eleganta, aceasta rama foto este potrivita pentru poza oricarui baietel. Un cadou special ce se transforma intr-o amintire draga. Dimensiune fotografie: 10×15 cm.

Rama foto Impressions

40 lei

O rama foto eleganta, speciala pentru Crestinarea bebelusului. Un cadou deosebit pentru botez sau pentru aniversarea celui mic. Rama este decorata cu o funda eleganta, o cruciulita si o inimioara gravata. Dimensiune foto: 9×9 cm.

Rama foto Pink

40 lei

Simpla, dar eleganta, aceasta rama foto este potrivita pentru poza oricarei fetite. Un cadou special ce se transforma intr-o amintire draga. Dimensiune fotografie: 10×15 cm.

Set Blue pentru micul dejun

65 lei

Un cadou special pentru cel mic, indiferent de ocazie. Setul este frumos ambalat si cuprinde: o lingurita, o farfuriuta si un pahar-suport pentru ou.

Suport certificat botez Blue

40 lei

Un cadou foarte special pentru crestinarea bebelusului. Suportul este realizat dintr-un carton tare si este ornat cu cristale.

Please add widget to here
Please add widget to here
To Top