Amore by Juliana

Se afișează toate cele 4 de rezultate

Cutia cu suveniruri

120 lei

Cutia cu suveniruri este cadoul perfect pentru a-l oferi miresei si mirelui cu ocazia nuntii. Darul perfect pentru inceputul unei vieti frumoase in doi. Acest set frumos contine un suport de sticla pentru lumanare, cu maner argintat, personalizat cu mesajul „All you need is love”, o inima de lemn ce poate fi atarnata, personalizata cu „Mr & Mrs” si „All You Need Is Love” si o cutie pentru suveniruri insciptionata cu „Mr & Mrs” si „Wedding Keepsakes”. Dimensiune suport lumanare: 9.5 cm x 10 cm; dimensiune inima: 12 cm x 12 cm; dimensiune cutie: 15 cm x 15 cm x 14 cm.

Set cani „Congratulations”

75 lei

Set cani „Congratulations”, un cadou potrivit pentru logodna sau ziua cununiei si o amintire draga pentru soti. Setul contine doua cani din ceramica personalizate si este ambalat in cutie cadou.             Dimensiune cutie: 12.5 cm x 25.5 cm. Inaltime cana: 11 cm.

Set cani cadou His Lordship&Her Ladyship

75 lei

Set cani cadou His Lordship&Her Ladyship. Setul contine doua cani din ceramica inscriptionate. Este un cadou potrivit pentru ziua cununiei, aniversare sau pentru Ziua Indragostitilor si reprezinta o amintire draga pentru iubiti sau soti. Setul este ambalat intr-o cutie frumoasa.

Set pahare Amore

75 lei

Set pahare Amore, un cadou special pentru nunta sau Vallentine’s Day. Aceste 2 pahare suport pentru ou personalizate reprezinta un suvenir frumos pentru orice cuplu vesel. Un cadou care sa le reaminteasca in fiecare dimineata de ziua lor speciala. Paharele sunt din ceramica si sunt ambalate intr-o frumoasa cutie cadou. Dimensiune pahar: aprox. 7.5 cm inaltime x 5 cm diametru.

Please add widget to here
Please add widget to here
To Top