Papioane

Vesele si colorate, papioanele sunt elemente care confera o nota distincta oricarei tinute. Magazin de cadouri online, idei de cadouri originale, cadouri pentru femei, caduri pentru barbati, cadouri bebe, cadouri ocazii speciale

Se afișează toate cele 6 de rezultate

Papion bleumarin cu carouri

38 lei

Papion bleumarin cu carouri roz si albe. Papionul este un cadou ideal pentru orice barbat special. Un accesoriu care confera o nota distincta oricarei tinute moderne si inveseleste chiar si cel mai simplu outfit. Te vei simti mai special purtand acest papion si cu siguranta vei atrage toate privirile. Este confectionat din matase/fibra si are un sistem de prindere regabil.

Papion bleumarin cu picouri

38 lei

Papion bleumarin cu picouri, un cadou ideal pentru orice barbat. Un accesoriu care confera o nota distincta oricarei tinute moderne si inveseleste chiar si cel mai simplu outfit. Te vei simti mai special purtand acest papion si cu siguranta vei atrage toate privirile. Papionul este confectionat din matase/fibra si are un sistem de prindere regabil.

Papion crosetat galben

45 lei

Papion crosetat auriu, un cadou ideal pentru orice barbat special. Un accesoriu care confera o nota distincta oricarei tinute moderne si inveseleste chiar si cel mai simplu outfit. Te vei simti mai special purtand acest papion si cu siguranta vei atrage toate privirile. Papionul este crosetat si are un sistem de prindere regabil.

Papion crosetat in trei culori

45 lei

Papion crosetat in trei culori, un cadou ideal pentru orice barbat. Un accesoriu care confera o nota distincta oricarei tinute moderne si inveseleste chiar si cel mai simplu outfit. Te vei simti mai special purtand acest papion si cu siguranta vei atrage toate privirile. Papionul este crosetat si are un sistem de prindere regabil.

Papion crosetat rosu

45 lei

Papion crosetat rosu, un cadou ideal pentru orice barbat special. Un accesoriu care confera o nota distincta oricarei tinute moderne si inveseleste chiar si cel mai simplu outfit. Te vei simti mai special purtand acest papion si cu siguranta vei atrage toate privirile. Papionul este crosetat si are un sistem de prindere regabil.

Papion rosu cu buline

38 lei

Papion rosu cu buline, un cadou ideal pentru orice barbat special. Un accesoriu care confera o nota distincta oricarei tinute moderne si inveseleste chiar si cel mai simplu outfit. Te vei simti mai special purtand acest papion si cu siguranta vei atrage toate privirile. Papionul este confectionat din matase/fibra si are un sistem de prindere regabil.

Please add widget to here
Please add widget to here
To Top