Cadouri pentru Pasti

Se afișează 1–12 din 23 rezultate

Cana Bus City

28 lei

O cana cadou, potrivita atat pentru barbati, cat si pentru femei. Este ideala atat pentru ceai, cat si pentru cafea. Cana este realizata din ceramica si vine insotita de o lingurita si de un capac, folosit pentru a mentine cald lichidul in interior.

 

Cana Post Card

38 lei

O cana cadou, frumos ambalata, potrivita atat pentru barbati, cat si pentru femei. Este ideala atat pentru ceai, cat si pentru cafea. Cana este realizata din ceramica si vine insotita de o lingurita si de o farfuriuta ce poate fi folosita atat ca suport, cat si cu rol de capac, pentru a mentine cald lichidul in interior.

Cutie accesorii cusut

55 lei

Cutie accesorii cusut, cu aspect antic in care sa iti depozitezi in ordine toate papiotele si nasturii. Capacul este decorat cu dantela si cu diverse ustensile necesare croitoriei: papiote, ace de siguranta. Un cadou practic pentru orice doamna. Cutia este impartita in 3 compartimente. Dimensiune cutie: 16×16 cm.

Cutie bijuterii Paris

40 lei

O cutie de bijuterii retro, cu influente romantice constituie cadoul perfect pentru orice doamna sau domnisoara. Un loc practic in care sa va depozitati bijuteriile si in acelasi timp un accesoriu care infrumuseteaza orice incapere. Cutia este prevazuta cu un sertar, un compartiment de baza si o oglinda.

Cutie pentru ceai

40 lei

Cutie pentru ceai, cu 2 compartimente. Dimensiune: 19x10x9 cm.

Avand un design atractiv, aceasta cutie de depozitare este un cadou perfect pentru bucataria ta!

Cutie Tea&Cafe

60 lei

Cutie pentru cafea si ceai, cu 4 compartimente. Dimensiune: 35x10x9 cm.

Avand un design atractiv, aceasta cutie de depozitare este un cadou perfect pentru bucataria ta!

Decantor Whisky

60 lei

Decantor Whisky, un cadou practic pentru orice barbat. O sticla eleganta in care sa puneti bautura preferata. Sticla este frumos ambalata intr-o cutie cadou. Dimensiune sticla: 23 x 9 cm. Capacitate: 900 ml.

Rama foto dantelata

45 lei

Rama foto dantelata, eleganta, ornata cu trandafiri. O rama foto ce permite pastrarea amintirilor frumoase reprezinta cadoul perfect pentru oamenii dragi. Dimensiune poza: 13×18.

Rama foto Pink Roses

55 lei

Rama foto Pink Roses dubla, din panza, cu trandafiri imprimati. Un cadou potrivit pentru o doamna sau domnisoara, indiferent de ocazie. Rama se inchide elegant, cu o funda.

Dimensiune poze: 10×10 cm.

Rama foto Sweet Love

27 lei

Rama foto din panza, ornata cu flori si o inima. Un cadou potrivit pentru o doamna sau domnisoara, indiferent de ocazie.

Rama Friends

42 lei

Rama foto frumos ornamentata. O rama foto ce permite inramarea momentelor speciale reprezinta cadoul perfect pentru oamenii dragi.

Rama este realizata din ceramica. Dimensiune rama: 18×25 cm; dimensiune poza: 13×18 cm.

Recipient Dreams

35 lei

Un cadou potrivit pentru orice bucatarie, in care puteti depozita condimente, zahar, cafea, dulciuri sau ceai, etc. Borcanul este realizat din ceramica.

Please add widget to here
Please add widget to here
To Top