Cadouri 1-8 martie

Cadouri 1-8 martie

Se afișează 1–12 din 34 rezultate

Cana Mum

35 lei

Cana Mum by Jennifer Rose, un cadou perfect pentru Ziua Mamei. O cana din ceramica, personalizata se poate transforma intr-un dar special pentru orice mama, indiferent de ocazie. Cana este frumos ambalata.

Cana Tea Party

28 lei

O cana cadou, potrivita atat pentru barbati, cat si pentru femei. Este speciala pentru ceai, fiind prevazuta cu o sita pentru infuzare, o lingurita si un capac care mentine lichidul cald. Cana este realizata din portelan.

Coastere Lavanda

35 lei

Suporturile pentru pahare sunt realizate din lemn si imprimate cu flori de lavanda. Setul contine 6 coastere si suportul acestora. Acest set reprezinta un cadou deosebit pentru o casa frumoasa!

Colier cu flori colorate

70 lei

Un colier fermecator care va conferi un aer chic tinutei tale.

Dimensiune: 40 cm cu extindere de 7 cm

Colier Glass Cone Shape

100 lei

Colier Glass Cone Shape, un accesoriu statement, ce transforma orice tinuta intr-o piesa cool. Un cadou perfect pentru sotie, iubita sau prietena.

Colier lung cu margele

40 lei

Un colier fermecator care va conferi un aer chic tinutei tale. Reprezinta cadoul perfect pentru orice doamna sau domnisoara.

Dimensiune: 70 cm cu extindere de 7 cm.

Colier Multi Balls

100 lei

Colier Multi Balls, un accesoriu statement, ce transforma orice tinuta intr-o piesa cool. Un cadou perfect pentru sotie, iubita sau prietena.

Colier Red Flowers

70 lei

Colier statement Red Flowers, ideal pentru o iesire in oras. Colierul este realizat dintr-un lant auriu si pietre asezate sub forma unor flori. Dimensiune: 40 cm lungime cu 7 cm extensie.

Colier statement Grena

45 lei

Colierul este realizat din snur impletit si se inchide cu un lant auriu. Este ideal pentru o iesire in oras.

Colier statement Red Roses

57 lei

Colierul este realizat din zale aurii si pietre multicolore si este decorat cu trandafiri rosii. Este cadoul perfect pentru orice femeie.

Colier statement Vintage

100 lei

Colier statement Vintage, un accesoriu statement, ce transforma orice tinuta intr-o piesa cool. Un cadou perfect pentru sotie, iubita sau prietena.

Colier Stone

100 lei

Colier Stone, un accesoriu statement, ce transforma orice tinuta intr-o piesa cool. Un cadou perfect pentru sotie, iubita sau prietena.

Please add widget to here
Please add widget to here
To Top